Categorieën
erger tekst

uit: metafysika uitgelegd aan onze goden

de eerste tekst (tekst 1 uit afdeling I, eerste deel) uit metafysika uitgelegd aan onze goden. een werk in wording en zal uit 4 afdelingen, met ieder 6 teksten, met een intermezzo middenin, bestaan.

zie ook tekst 5 uit afdeling II, eerste deel en tekst 2 uit afdeling I, eerste deel

Door sadà\exposadà

sadà\exposadà (2032-2108), al dood en nog niet geboren, is een corpus uit acht delen. een tenthart-ritme; dijen-rietrivier, baarmoeder, vondelingsspeeksel, roostong, autobahnen, wolfshand, baards!, tribunalen. Eist de wet van de adem. kultivatie van de desintegratie.

sadà\exposadà

2 reacties op “uit: metafysika uitgelegd aan onze goden”

Metafysica. Toch zo geschreven, toch? Duitse zelfstandige naamwoorden krijgen dan toch weer een hoofdletter, steeds weer, toch? De goden zullen niet echt opgezet zijn met dit stukje, dat voor de rest zeer de moeite waard is en het waard is uit te kijken naar meer. Enfin, het zwaard slepen, is dat beter dan slijpen of …

sadà schrijft, als corpus, graag de c als k, en het corpus schrijft in een voorwoord; corpus als corpus. konsistentie zit louter in het ritme, de verhalen, de “threads”, de schijnbeelden… normaliter is de spelling konsistenter… maar wel afwijkend, natuurlik.
hoofdletters heeft het corpus al 25 jaar geleden afgezworen, ook voor namen.

heel geslepen met dat slijpen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *