Categorieën
tekst

uit: metafysika uitgelegd aan onze goden

 

tekst 5, uit afdeling II, van metafysika uitgelegd aan onze goden.

Door sadà\exposadà

sadà\exposadà (2032-2108), al dood en nog niet geboren, is een corpus uit acht delen. een tenthart-ritme; dijen-rietrivier, baarmoeder, vondelingsspeeksel, roostong, autobahnen, wolfshand, baards!, tribunalen. Eist de wet van de adem. kultivatie van de desintegratie.

sadà\exposadà

2 reacties op “uit: metafysika uitgelegd aan onze goden”

Eenmaal op het einde gekomen van dit wonderlijk zich onherhaalbaar herhalend geheel koppel ik meteen terug naar het begin en ineens is er geen begin meer aan, komt alles met registerlicht in de donkere pleekamer binnenvallen en enigszins opgelucht, ja zelfs ingelicht, komen we weer boven (alle ellende uit)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *