uit: metafysika uitgelegd aan onze goden

 

tekst 5, uit afdeling II, van metafysika uitgelegd aan onze goden.

sadà\exposadà

sadà\exposadà (2032-2108), al dood en nog niet geboren, is een corpus uit acht delen. een tenthart-ritme; dijen-rietrivier, baarmoeder, vondelingsspeeksel, roostong, autobahnen, wolfshand, baards!, tribunalen. Eist de wet van de adem. kultivatie van de desintegratie. sadà\exposadà

2 reacties

  1. Marc Tiefenthal

    Eenmaal op het einde gekomen van dit wonderlijk zich onherhaalbaar herhalend geheel koppel ik meteen terug naar het begin en ineens is er geen begin meer aan, komt alles met registerlicht in de donkere pleekamer binnenvallen en enigszins opgelucht, ja zelfs ingelicht, komen we weer boven (alle ellende uit)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.