Categorieën
beeld tekst

NEXT REC LESAUTO

Hoe
we in
water rond

dollen op
het ware orgel

van eerst goed licht:

ik
heb niet
vis 
oefen
tijd voor ver

en toppositie

staand 
strand
gaan door
in groot bassin

Blij terug
met bijzondere

scholieren op herhaling hop

 

 

 

Met dank aan TEXELSE COURANT

Door Adriaan Krabbendam

Adriaan Krabbendam (Tunis, 1955) is antiquary, profound sleeper, doctor of the unknown, coachman of relations between the chthonic and the restricted human role in disasters, beachcomber laureate, firm simpleton, now and at the hour of our death, factotum of cities and landscapes, world without end

2 reacties op “NEXT REC LESAUTO”

Wat is er aan de hand? Lees het eerst in de Texelse courant. Wat is er loos, wie wordt er boos? Lees het eerst op het groot smoelenboek. Wil je echter niets van dit alles en gewoon oefenen in viszijn? Dan is het bij Krabbendam te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *