Categorieën
PLEEBEER

zo goed?

ik worm mij in uw vlakte heer en kronkel even zo ik kraak mij de wervels heer en wriemel naakt en graatloos ik wurm mij uit de gaten van de tranen ik sla het stof van de miljoenen van mij af ik vraag u naakt zoals ik ben met rondom mij het zwart van uw aanwezigheid en in uw oog bewijs van mijn afwezigheid zolang nog ik vermag zo naakt van u te zijn in het volle woeden van uw groot gelijk,

want,

ik worm mij in uw vlakte heer en kronkel even zo ik kraak mij de wervels heer en wriemel naakt en mergloos ik wurm mij uit het weeë slijk van vergeefs vergoten tranen rondom mij ik sla het stof van de miljoenen doden van mij af (herhalen kan hier wel?) ik vraag u naakt zoals ik ben niets van hen is vreemd aan mij niets van mij is vreemd aan hen: hoe dan, wat anders kan ik zeggen dan: ‘gun mij uw vloek doe heil aan hen, ik zal uw vazen wassen in de hel.’

Judah Conchetroux, Waremme 2/02/2022 @ 7:08