Soepzooi - harmen verbrugge
 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 reacties

 1. mooi gedicht en zèèr innemende voordracht dit, een luisterplezier. ik zou de tekst erbij zetten, niet alleen omdat het kan, maar omdat de ervaring dan intenser is, zo leert mij althans de ervaring.

 2. Harmen Verbrugge
  Harmen Verbrugge zegt:

  Dank, ik blijf dit vooralsnog een rare toedracht vinden; dat van dat plaatsen hier en dat wanneer je ‘naar je eigen’ pleepost kijkt, 2 fijne reacties leest. Je krijgt daar geen bericht van, toch? Erg ingewikkeld allemaal.
  Ik heb ooit mijn gedichten ingesproken achter mijn piano, omdat ik ze bij een expositie wilde laten horen; het waren er 41. Ik schaamde me soms dood mijzelf te horen. Sindsdien ben ik de schaamte voorbij: je schamen is goed; hoe beschamender hoe beter!
  Vroeger schreef je gedichten met pen en papier. Dit gedicht heb ik niet uitgetijpt. Ik weet inmiddels hoe moeilijk het is van een in potlood geschreven gedicht de intentie naar getijpt over te brengen. Maar al doende leer ik. Vooral van jullie. Vandaag heb ik zoveel van jou, Dirk en Arjan geleerd!
  IK ZAL VOLHARDEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.