text: akim a.j. willems
music: jeff bernhardt – ‘summertime’
(c) text: akim a.j. willems
(c) music: CC BY-SA 3.0

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

akim a.j. willems

Een boze ex noemde Akim A.J. Willems “een egocentrische ADHD’er & borderliner”. Zelf beweert hij “slechts fictie- & non-fictieschrijver, (podium)dichter, performer, ex-drummer, stand-up comedian op rust, autodidactisch kunstenaar, chronisch bibliofiel, organisator van de Vlaamse Dag van de Stadsdichter, hobby-uitgever & organisator van het mooiste poëziefestival van de Lage Landen (www.pidp.be) te zijn.

2 reacties

 1. Marc Tiefenthal

  Ja, met die versie van Summertime had je me meteen liggen (luisteren). Mijn allereerste begeleidingsgroep ontdekte elkaar op deze muziek; beide muzikanten speelden het stuk helemaal stuk en puzzelden het vervolgens weer in elkaar. Voor de rest een vrij degelijk, wat lang gedicht. Met als hamvraag: Picasso of Wallace Stevens? Om tot een Willems te komen, laat maar komen, overigens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.